В „Пееш или лъжеш“ се появи двойник на Селин Дион

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

В „Пееш или лъжеш“ се появи двойник на Селин Дион
09.11.2016

В четвъртък вечер, 10 ноември 2016, в новия епизод на най-новото забавно музикално шоу по NOVA "Пееш или лъжеш", зрителите ще видят нови музикални таланти и убедителни имитатори, които ще провокират и заблуждават Люси Дяковска в изборa на дуетна половинка. 

 

Новата гост-звезда ще изпита своята наблюдателност и сценичен опит, отгатвайки кои кандидати пеят и кои лъжат в своите истории и демонстрации под светлините на прожекторите. В трудния избор известната музикална изпълнителка ще може да разчита на Съвета от професионалисти, които ще подложи под въпрос всяка поява.

 

Към екипа на експертите този път ще се присъединят Велизар Соколов-Заки и Юлиян Константинов, които ще наблюдават всеки детайл в представянето на участниците и ще се опитат да дадат точния съвет на Люси. 

 

На сцената ще стъпят морски спасител, хорист и лауреат на конкурси, които мечтаят за своя звезден миг в „Пееш или лъжеш“. В разнообразната палитра от участници в новото за България забавно шоу, ще се появи дори и двойник на Селин Дион.    

 

Кои от участниците ще успеят да заблудят Люси Дяковска и кого ще избере тя за своя дуетна половинка в новогодишния концерт на NOVA? Ще помогнат ли съветите на гостуващите членове на Съвета или ще я подведат в избора й? – предстои да разберем утре вечер.   

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg