Един Съквартирант финишира на седмо място тази вечер

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един Съквартирант финишира на седмо място тази вечер
09.11.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, най-известната Къща ще се раздели с още един VIP Съквартирант – този, който е събрал най-малко зрителска подкрепа до момента. Кой ще се нареди на почетното седмо място в юбилейния сезон на шоуто и каква ще бъде реакцията от тази новина, ще разберем още довечера.

 

Мисия „Гореща линия” даде възможност на феновете да се чуят с любимците си сред финалистите, а тази вечер ще видим как народната любов буквално ще просълзи Миглена. Дамата в червено ще признае, че не е и предполагала възможността толкова хора да я подкрепят, а позитивите по неин адрес ще пропукат твърдата ѝ черупка и Меги ще се отдаде на емоциите. Масовата подкрепа ще притесни противниковия лагер, а какво ще последва, предстои да разберем.

 

След кръстосания разпит от зрителите, Съквартирантите ще получат още една възможност за допир до външния свят. Big Brother ще им постави мисия, с която те могат да чуят най-близките си хора, но за много ограничено време. Майки, сестри, най-добри приятели и деца ще се свържат с Къщата, но дали ще бъдат оставени да изкажат подкрепата си, или звездите ще предпочетат да не говорят с тях за сметка на останалите, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg