Журито на "Bake Off: Най-сладкото състезание" в "На кафе" по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Журито на "Bake Off: Най-сладкото състезание" в "На кафе" по NOVA
08.11.2016

Днес журито на "Bake Off: най-сладкото състезание" гостува в кухнята на "На кафе". Шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски приготвиха изкусителния шоколадов десерт "Афогато ал кафе" (Удавен в кафе). Те споделиха пред Гала, че се учат всеки ден от участниците в състезанието и че са категорични, че в професионално отношение са открили мисията си.

 

Освен шоколадовото вълшебство, което сътвориха в ефир те споделиха ефектни техника приложима в домашни условия – тайната за темпериране на шоколад и как се направят сфери от шоколад.

 

"Шоколадът е второто ми аз, второто ми амплоа като творец", призна с усмивка шеф Юри, а шеф Юлия коментира, че "Светът на кулинарията и сладкарството е необятен, щастливци са тези, кои се потапят в него".

 

"Bake Оff: Най-сладкото състезание" стартира от 15 ноември по NOVA. Може да следите какво ще се случва с 12-те участника всеки вторник и сряда от 20:00 часа.

 

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите на официалната Фейсбук страница Bake Off: Най-сладкото състезание  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg