Двама Съквартиранти напускат на полуфинала на VIP Brother 2016

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Двама Съквартиранти напускат на полуфинала на VIP Brother 2016
07.11.2016

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще проследят полуфинала в юбилейния сезон на шоуто. Най-гледаното риалити навлиза в решаващата си фаза и след като в петък станаха ясни финалистите на сезон 2016, довечера двамата събрали най-малка зрителска подкрепа, ще завършат на почетните девето и осмо място. 

 

Преди това да се случи, финалистите ще попълнят годишника на випуск 2016, а задачата им ще бъде да направят ретроспекция на цялостното си представяне в сезона, като се подредят в девет различни категории. Кой е най-сексапилен и кой най-злобен, според групата? Кой се е показал като най-грижовен, кой като най-нетактичен и кой като най-достоен победител според Съквартирантите, ще разберем на полуфинала на VIP Brother 2016 тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

На полуфинала довечера Big Brother отново ще потърси и най-важното мнение – това на зрителите. Той ще им даде отговорната задача да се включат в написването на VIP годишника, като сами подредят финалистите в деветте категории, според представянето им в шоуто. Ще се размине ли подредбата на Съквартирантите с тази на зрителите и какви ще бъдат реакциите им, когато разберат какво мислят хората за тях, предстои да разберем. 

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg