Деси и Надя напуснаха VIP Brother 2016 само седмица преди финала

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Деси и Надя напуснаха VIP Brother 2016 само седмица преди финала
05.11.2016

Снощи станаха ясни имената на финалистите във VIP Brother 2016. Това са Миглена, Ирина, Вальо, Емануела, Христо, Ути, Лили, Рени и Борислав. Те отиват право на големите финали на шоуто, а Надя и Деси се сбогуваха с него само седмица преди края му. 

 

Зрителите избраха да спасят Емануела и Христо още по средата на живото предаване, а останалите номинирани – Боби, Рени, Надя и Деси бяха изправени пред провокативните въпроси на своите настоящи и бивши Съквартиранти.

 

В първото си телевизионно интервю тази сутрин в „Събуди се” по NOVA, Надя призна, че по-трудно е връщането към нормалния живот след напускането на Къщата, отколкото адаптацията при влизането в нея. Красавицата, която само месец преди VIP Brother е загубила своя приятел, сподели, че още не е успяла да превъзмогне болката от загубата, но пребиваването в шоуто определено ѝ е повлияло в положителна посока. „Научих се да овладявам емоциите си още по-добре. Когато човек има такава мъка или я споделя с най-близките си хора, или преминава сам през нея”, сподели още тя. Цялото гостуване на Надя в „Събуди се” можете да видите ТУК. С какви емоции Деси напусна най-известната Къща и какви са равносметките, които направи в предаването, ще разберем от гостуването ѝ утре от 17.00 часа в „Комбина”.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg