Тази вечер стават ясни финалистите във VIP Brother 2016

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тази вечер стават ясни финалистите във VIP Brother 2016
04.11.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще определят финалистите в юбилейния сезон на предаването. Последните номинирани Съквартиранти във VIP Brother 2016 са Емануела, Борислав, Христо, Надя, Деси и Рени, а довечера двама от тях ще се сбогуват с шоуто само седмица преди големия му финал. Преди това да се случи, застрашените от изгонване ще отговарят на провокативните въпроси на своите Съквартиранти, но този път и бившите такива ще могат да ги попитат абсолютно всичко и то на живо. Кой ще събере най-висока зрителска подкрепа и кои двама ще напуснат, предстои да разберем.

 

В дейли епизода снощи видяхме неочаквания обрат на седмичната мисия. Точно когато състезателите от отбор „Интелектуалци” решиха, че са взели тотално надмощие над отбор „Поп-фолк”, Big Brother постави последната, изключително екстремна мисия „Ховърборд”. След като видяхме категоричната победа на розовия отбор, тази вечер ще разберем и каква ще бъде наградата на големите победители. Състезателите от отбор „Поп-фолк” ще получат възможността сами да разпределят луксозния седмичен бюджет, а Миглена, Емануела, Рени, Боби и Деси ще могат да си поръчат абсолютно всичко, което искат. Това няма да се хареса на отбор „Интелектуалци”, които ще наблюдават процеса от хола, и най-известната Къща отново ще се превърне в бойно поле на двата враждуващи лагера. В какво ще бъде обвинен отборът на Миглена този път и защо Деси ще се озове под вражеския обстрел, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg