Обтегнати нерви и финални равносметки във VIP Brother 2016

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Обтегнати нерви и финални равносметки във VIP Brother 2016
03.11.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, Съквартирантите ще правят финални равносметки за престоя си, а лагерите все повече ще удебеляват червената линия помежду си. След близо два месеца, прекарани в изолация, дори най-спокойните звезди ще си дадат сметка, че нервите им са крайно опънати. От известно време Надя не успява да скрие своето дразнение към галеницата на Big Brother Лили, но тази вечер красивата водеща ще сподели, че търпението ѝ към Вучкова е изчерпано и много скоро може да забрави за доброто си възпитание. Рени пък ще се чувства все по-комфортно в лагера на „интелектуалците” и дори ще се просълзи от умиление, заради скорошната раздяла с тях. Различното поведение на певицата ще предизвика остри коментари между Емануела и Миглена, а Еми ще изкаже възмущението си от Рени, заради заядливите ѝ подхвърляния за други певици от поп-фолк гилдията.

 

Във финалния кръг на седмична мисия „Аз обичам България”, усмихнатата водеща на едноименното шоу – Евелина Павлова ще влезе в Къщата, но със себе си ще донесе истинска бомба. В кръга „Рожден ден” Съквартирантите ще си разменят подарък, който може да изгърми в ръцете им всеки момент, а само бързата им мисъл и общата култура могат да ги избавят от загубата на още една точка. 

 

Big Brother ще постави и още една мисия на звездите – мисията, която ще определи бюджета им в последната седмица от техния престой в най-известната Къща. Съквартирантите ще сложат каски и наколенки, защото ще трябва да развият голяма скорост, управлявайки ховърборд. Двата отбора ще имат само няколко часа да изучат тънкостите на ховърборда, а кой ще бъде по-добрият тийм и ще успеят ли всички да се научат да управляват най-новата мания сред младежите, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg