Тотално прегрупиране на лагерите само дни преди финала

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тотално прегрупиране на лагерите само дни преди финала
02.11.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как двата враждуващи лагера в Къщата претърпяха пълно разместване само няколко дни преди големия финал на 11-и ноември. Дивата нощ, която си спретнаха Емануела и Христо преди няколко дни, освен да разкрие истинското лице на актьора, успя да предизвика и пълно разместване в лагерите. След като Ирина обвини Деси, че е клюкарка, Цонева категорично ще заяви, че ако излезе в петък ще агитира зрителите в полза на Миглена. Вальо Михов също ще прекарва все повече време в компанията на Меги, а шегите между двамата ще хвърлят нова бомба в Къщата. Дали именно заради тях, или подразнена от тютюнопушенето, Ирина ще избухне срещу Вальо. Рени пък категорично ще се установи в лагера на Тенчева и ще търси нейното внимание все по-често, което ще стане повод за коментари между Боби, Емануела и Миглена.

 

В дейли епизода довечера ще проследим и втората част от седмична мисия „Аз обичам България”, в която двата отбора ще отговарят на въпроси от учебниците за четвърти клас. Битката между отборите на „Интелектуалци” и „Поп-фолк” ще се засили и заради личните вражди между тях, а в състезанията ще се родят цял куп нови бисери. Кой Съквартирант мисли, че Достоевски е написал текста на българския химн, какво пише на герба на България, според Съквартирантите, и къде се намира Мадарският конник, отговорите на тези и много други въпроси ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg