"Как да ни се размине за убийство" и "Скорпион" с премиерни сезони по AXN!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"Как да ни се размине за убийство" и "Скорпион" с премиерни сезони по AXN!
01.11.2016

От 1 ноември, всеки четвъртък от 22:00, базовият AXN завърта премиерно трети сезон на "Как да ни се размине за убийство". 

 

Номинираната за „Оскар” Вайола Дейвис е в ролята на Аналис  Кийтинг - корав професор по криминално право, преподавател и собственик на правна кантора. В класа й, наречен „Как да ни се размине за убийство”, Аналис  предизвиква студентите си, да разрешават едни от най-заплетените криминални случаи, с които правната й фирма се занимава. В края на процеса, тя ще избере няколко от най-добре представилите се, които ще назначи на работа в екипа си.

 

Създадена по действителен случай, „Скорпион“ е високооктанова драма, в която на фокус са ексцентричният гений Уолтър О‘Браян и неговият екип от богато надарени в различни области специалисти събрани, за да осигурят последна защита срещу сложните, високотехнологични заплахи на новото време.

 

"Най-добрият тунинг"

 

Oт 1 ноември, всеки делничен ден по AXN Black, с начален час 17:30.

 

Четирикратният шампион в обиколката на Америка Томи Кендал, ще ви придружи в едно вълнуващо пътешествие, посветено на новостите в автомобилния свят. Всеки епизод е с участието на добре познати автомобилни състезатели и най-популярните журналисти в спорта.

 

"Профилиране", сезон 6

 

От 1 ноември по AXN White, всеки уикенд от 22:00.

 

Клое Сент-Лоран е психолог със специализация в криминологията. Нейните експертни умения и изключителна чувствителност, й позволяват да дешифрира мислите на убийците и жертвите, и да помага на полицията в разплитането на най-трудните случаи

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg