Лудата нощ на Емануела и Христо се превръща в повод за скандали

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Лудата нощ на Емануела и Христо се превръща в повод за скандали
01.11.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим отзвука от лудата нощ на Емануела и Христо. Двамата ще се събудят с бели петна, а разказите на останалите ще им помогнат да сглобят пъзела за спомените си. Именно тези разкази ще се превърнат и в пореден повод за прегрупиране на лагерите и скандали в Къщата. Снощи видяхме как Деси сподели, че е изключително разочарована от Ицо заради постъпката му, а днес именно тя ще се впусне да успокоява двамата главни герои за случилото се. Това няма да се хареса на „майката на Къщата” Ирина и двете ще влязат в остро противоречие, след което Деси ще се озове в противниковия лагер. Останалите също ще разкажат своите версии за вечерта на Ицо и Еми, а те ще бъдат изключително разнопосочни – от „пълна излагация” до „хитро изпълнение на Емануела”.

 

Съвсем скоро в ефира на Нова се завръща най-българското, най-родолюбивото и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия ѝ кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, освен знания, ще трябва да проявят и изключителна бързина и ловкост, а кой ще победи в надпреварата и каква ще бъде неговата награда, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

След последните номинации за сезона, вече знаем имената на сигурните финалисти във VIP Brother 2016. Това са Ирина, Миглена, Ути, Лили и Вальо. Съквартирантите, които събраха най-много негативни гласове: Емануела, Христо и Боби, както и неутралните Надя, Деси и Рени, са застрашени от изгонване, а кой от тях ще напусне на метри от финала и кой ще продължи състезанието в неговия решаващ етап, ще определят зрителите още в петък.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
такива като тази жена изобщо не трябва да ги показват в ефир... абе хора това го гледат и деца. а тази трябва да се води идол на децата. мале боже господи. пази боже децата ми да се възхищават на човек като тази жена.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg