Последни номинации преди големия финал на VIP Brother 2016 на 11.11

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Последни номинации преди големия финал на VIP Brother 2016 на 11.11
31.10.2016

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на последните номинации в шоуто, които ще протекат по регламента „черно и бяло”. Всеки Съквартирант ще посочи кой е участникът, който заслужава да спечели юбилейния сезон на предаването и кой в никакъв случай не бива да се окичва с титлата „Любима звезда на България” на финала на шоуто – 11-ти ноември. Звездите ще имат възможност да изгледат номинациите на групата и сами да чуят аргументите, с които са предложени за победители или за най-недостойни за престижната титла. 

 

След няколко дни, прекарани почти в полеви условия, Big Brother ще даде възможност на звездите да си върнат всички удобства, а за целта на Христо ще бъде предложена задача, която да тества неговото его. Ще съумее ли актьорът да се справи с мисията и да остави егото си на заден план, за да върне удобствата, които бяха отнети по негова вина, предстои да разберем. 

 

Тази вечер ще станем свидетели и на неочакваната развръзка в отношенията между Христо и Емануела. Певицата ще се закани да „отстреля” актьора, за да падне маската му, а той, противно на всички очаквания, ще падне в капана ѝ. Само няколко дни след категоричния отказ на Ицо да изиграе любовна сцена с Емануела, заради което всички Съквартиранти бяха лишени от удобствата в Къщата, двамата ще демонстрират учудваща близост. Какво ще се случи и как останалите ще приемат най-новите събития в Къщата, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg