Жоро Торнев и Роро напуснаха Къщата на Big Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Жоро Торнев и Роро напуснаха Къщата на Big Brother
29.10.2016

Снощи във VIP Brother live, зрителите решиха най-известната Къща да напуснат Жоро Торнев и Роро. Двамата признаха, че изключително много се вълнуват да се върнат във външния свят. Роро не пожела да посочи неговия победител в шоуто, а Торнев заяви, че за него това е Ирина.

 

Само няколко часа след напускането си на най-известната Къща, Роро и Торнев гостуваха на „Събуди се”, за да разкажат първите си впечатления от външния свят. Роро призна, че голяма част от това, което е показал в шоуто, и най-вече комуникацията му с Миглена, е било игра. Той сподели също, че се е забавлявал както вече не може да си позволи, но е изненадан от начина, по който събитията в Къщата се приемат навън. Жоро Торнев пък определи VIP Brother като нещо много повече от игра. Според режисьора, никой не е способен да играе от началото до края, защото истинската му същност няма да го позволи, а и така ще му е невъзможно да спазва законите на предаването. 

 

В живото предаване снощи видяхме и обтегнатата атмосфера, след като на Съквартирантите им беше отнето почти всичко заради Христо. Big Brother се намеси с мисия, която даде шанс на звездите да си върнат част от удобствата, но въпреки успешния ѝ край, Къщата се разтресе от скандали и неразбирателства. Съквартирантите не можаха да стигнат до единодушно решение какво да им бъде върнато и, напук на всякаква логика, избраха алкохола и цигарите. 

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg