Христо се превръща в най-обсъждания Съквартирант след отказа на мисията

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Христо се превръща в най-обсъждания Съквартирант след отказа на мисията
27.10.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как от най-харесвания Съквартирант Христо се превърна в тотален аутсайдер след категоричния си отказ на седмична мисия „Индийски сериал”. Режисьорът на продукцията – Георги Торнев ще продължи убеждава актьора да вземе участие, но опитите му ще се увенчаят с неуспех. След един ден прекаран буквално на полеви условия, толерантността и разбирането на групата към Христо напълно ще се изчерпа и ще отстъпи място на гневни нападки към него. Съквартирантите ще го обсипят с въпроси и обвинения, а каква ще бъде неговата реакция и ще измислят ли изход от ситуацията, в която се намират, предстои да разберем.

 

Освен към Христо, звездите ще насочат своето недоволство и към Емануела, заради отнемането на мебелите и обидите, които певицата им отправи под афект. Ути ще поиска от Big Brother да отстрани певицата, заради „нагло и просташко държание”. Еми няма да остане длъжна на готвача в Къщата и двамата ще преминат границата на добрия тон, разменяйки си изключително обидни реплики и квалификации. Вальо Михов също ще се включи на страната на Ути, отправяйки обвинения и обиди към Емануела, а дали мирът в Къщата е вече много далечна илюзия, или Съквартирантите ще намерят сили да останат единни в този труден за всички момент, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg