Христо Живков отказва да участва в седмична мисия „Индийски сериал”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Христо Живков отказва да участва в седмична мисия „Индийски сериал”
26.10.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на истински прецедент в историята на шоуто. Сериалите, които Big Brother постава като седмични мисии във VIP сезоните са се превърнали в запазена марка на предаването. Всяка година зрители и участници очакват с нетърпение тази позитивна задача, а моментът на поставянето ѝ бележи и финалния етап на шоуто. Юбилейният сезон тази година обаче ще направи изключение и зрителите няма да имат възможността да се насладят на „Малката булка от Ню ханди”, но не защото Големият брат е решил да пропусне най-забавната мисия, а защото един професионален актьор от световна величина ще откаже да изпълни своята роля.

 

Христо Живков безспорно е невероятен талант и като такъв той получи главната роля в закачливата индийска новела. Той трябваше да влезе в ролята на Ристо хан – любимият на малката булка Хемануела, но още в началния етап на възлагането на мисията, актьорът изненадващо изрази своето недоволство от персонажа си. Тази вечер ще видим как режисьорът на продукцията – Георги Торнев, ще направи всичко по силите си да убеди Ицо във важността на задачата, но той ще остане непреклонен. В преговорите ще се включи и самият Big Brother, но, въпреки отстъпките, който той ще склони да направи, Живков няма да промени решението си. Това ще принуди Големия брат да предприеме драстични санкции, невиждани в 10-годишната история на VIP сезоните, а какви ще бъдат те и дали в крайна сметка актьорът няма да промени решението си, предстои да разберем.

 

Невъзможната ситуация, в която Съквартирантите ще бъдат поставени, неминуемо ще доведе до остри конфликти между тях, а ядосаната Емануела отново ще се окаже в окото на бурята. Съквартирантите, начело с Ути, ще нападнат певицата и напълно ще забравят за истинския виновник за ситуацията, в която се намират, а каква ще бъде причината за това, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg