Бебе в „София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бебе в „София – Ден и Нощ“
25.10.2016

Голяма новина гръмва в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица в епизодите от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. Щастлива вест за бебе в квартирата на Боби радва всички, но кои всъщност са родителите? Празничната атмосфера няма да трае дълго. Както се случва често в живота - добрите и лоши новини понякога вървят ръка за ръка и приятелите ще бъдат изправени пред много тежка загуба. Един от тях е пострадал в катастрофа и е настанен в болница в критично състояние. Животът му е в опасност и само чудо може да го спаси.

 

И любовта ще обърне гръб на героите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди. Има опасност необмислената афера на Дани и Зара да излезе наяве, което може да доведе след себе си неприятни последствия.

 

Отношенията между Марио и Джулия също са в критичната си точка. Ревността и непризнатите чувства помежду им нажежават обстановката до краен предел. За да отпусне напрежението Марио се впуска в нова опасна връзка с красива стюардеса. Грешка, която ще му струва неочаквано скъпо и ще преобърне живота му с гръм и трясък.

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg