MasterChef се завръща със своето трето издание

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

MasterChef се завръща със своето трето издание
25.10.2016

Chef Виктор Ангелов и носителката на титлата от сезон II Севда Димитрова гостуваха в студиото на "120 минути", за да дадат официален старт на кастинга за най-добрите хоби-готвачи в страната.

 

Севда Димитрова сподели, че шоуто е променило живота й на 360 градуса. То е осмислило оставането й в България и й е дало нова насока, в която да се развива на територията на родината. Кулинарката се върна в спомена за еуфорията на финала и призна, че емоцията от това да държи престижната статуетка бързо е преляла в откриването на собствения й ресторант в Слънчев бряг, на който е посветила лятото си. Там е получила безброй поздравления от любители на добрия вкус, усетила е, че хората са съпреживявали с нея предизвикателствата на състезанието, но най-важното - че с личния си пример е вдъхновила не един и двама да се борят за мечтите си.

 

Председателят журито Виктор Ангелов изрази възхищението си към таланта, твърдостта и характера в играта на Севда в миналия сезон и покани всички, които искат да станат част от магията на най-голямата кухня в страната да се запишат за кастинг на адрес masterchef.btv.bg/casting.

 

Той подчерта, че както в историята на победителката, шоуто помага да се самопредизвикаш, да се докажеш, а защо не и да надмогнеш себе си. Като пример посочи феномена - вегетарианец да готви изключително добре месо и в името на успеха, дори да го опита на финала. Виктор даде на зрителите на bTV своята формула за успех: независимо дали си пред камерите, в ресторанта или дори вкъщи, се абстрахираш от случващото се около теб и се съсредоточаваш върху задачата, за да дадеш най-доброто от себе си.

 

Севда призова всеки, който усеща, че носи страстта към храната, да прояви смелост и да последва мечтите си, защото ако сам не покажеш таланта си, светът няма да разбере за него.

 

Виктор покани новото поколение MasterChef в истинската, професионална кухня и обеща, че заедно с колегите си от журито ще ги насърчава, за да се развият до най-високо ниво. Защото шоуто променя живота, пренарежда приоритети и разкрива напълно нови пътища.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg