Първата двойна елиминация във VIP Brother 2016

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първата двойна елиминация във VIP Brother 2016
21.10.2016

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща завинаги. Номинираните тази седмица са Миглена, Емануела, Лара и Жана, а зрителите ще определят кои две дами да се разделят със звездната компания.

 

Отношенията между Ирина и Миглена станаха причина за разцеплението на Къщата и обособяването на два воюващи лагера в нея. Тихата война между двете започна още с влизането на Ирина, когато тя получи провокативни въпроси от Меги, и стана явна когато тя чу с какви доводи е била номинирана от Миглена, за да стигне до пълна непоносимост между двете в делото „Диариягейт”. Тази вечер зрителите ще станат свидетели на немислимото и двете телевизионни водещи ще поговорят искрено и лично за отношенията помежду си и ще се опитат да намерят пътя една към друга. 

 

Във финалния етап на седмична мисия „Истината или се осмеляваш” Ирина, Миглена и Лили ще трябва да поставят на изпитание своето его. На трите дами ще се наложи да влязат в ролите на съответно вълк, папагал и куче-пазач. Задачата на папагала Миглена ще бъде да повтаря всяка дума на своя любим стопанин Роро, а кучето Лили ще трябва да опази хладилника от набезите на Жана, която е подложена на строга диета от Big Brother. В Къщата отново ще се създадат предпоставки за напрежение между Съквартирантите, а каква ще бъде развръзката и какво ще провокира Жана да нападне Лили, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg