Глория напусна Къщата на Big Brother по силата на зрителския вот

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Глория напусна Къщата на Big Brother по силата на зрителския вот
16.10.2016

Снощи зрителите на NOVA отсъдиха Глория да се превърне в петия Съквартирант който да напусне най-известната Къща. На излизане манекенката сподели, че ѝ предстоят прекрасни моменти и няма търпение да види своя любим.

 

Само няколко часа по-късно, Глория гостува в „Събуди се”, където призна, че случаят с ножа е бил просто етюд, а участието си в шоуто е приела като игра с останалите, но не и като състезание с тях. Манекенката без да се замисли определи рождения си ден като най-ужасния си момент в Къщата, а за личен фаворит и човек, който иска да види победител, тя посочи Ути. 

 

Във VIP Brother live видяхме как четирите номинирани дами – Емануела, Глория, Ирина и Лара отговаряха искрено на въпросите на своите Съквартиранти. Този път те бяха повече от провокативни и буквално отприщиха вълна от дълго задържани емоции. Ирина и Миглена за пореден път се оказаха в жесток сблъсък, а Жана от раз влезе в мерника на Ирина с неудобен въпрос, заради който понесе тежка критика. Емануела също изтърпя огромно количество нападки, но, въпреки умишлено засуканите питания, тя учуди всички със своите отговори.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg