Бърз и яростен – Асен Блатечки влиза в „Комбина” с Лора Крумова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бърз и яростен – Асен Блатечки влиза в „Комбина” с Лора Крумова
07.10.2016

В неделя, от 17.00 ч. по NOVA в „Комбина” с Лора Крумова влиза забележителният български актьор Асен Блатечки. Равносметката на един мъж на 45 години, как сексимволът на българското кино става шофьор на такси и с какво поддържа огнения си темперамент? Блатечки няма да изневери на себе си и ще продължи да бъде скандален и провокативен. Кои са най-важните житейски уроци за пленяващия актьор и защо продължава да бъде галеник на съдбата? -  зрителите на NOVA ще видят тази неделя, от 17:00 часа в „Комбина”.  

 

Миролюба Бенатова представя бащата на Джон Терориста. Зрителите на NOVA ще видят изповедта на един баща, който не може да повярва, че синът му е терорист. И също - историята на 21 годишния Иван, който бе Йосиф и стана Джон, който бе християнин и стана мюсюлманин, а след това, по собствените си думи –„бивш мюсюлманин”. 

 

Пред камерата на „Комбина” Ралица Балева за първи път показва дъщеря си в телевизионен формат. Какво ще разкаже тя за първия си съпруг, синът на Милко Балев - Калин, за  приятелството си с Жени Живкова и Таня Младенова (дъщерята на Петър Младенов), както и за работата си с най-известните световни дизайнери – зрителите на NOVA ще видят видят само в „Комбина”.

 

През ноември Веселин Маринов отбелязва 35 години на сцена. В студиото на „Комбина” ще научим неразказваните истории на изпълнителя, какво е приятелството му със силните хора на деня и коя е най-важната жена в живота му.  

 

В „Къси разкази” на Мария Йотова предаването среща зрителите с жената, разпознала починалия си съпруг върху снимка на кутия за цигари и с мъж, който твърди, че на същата снимка е той. Кадрите са публикувани без знанието на семейството. Какъв шок преживяват близките, защо до този момент никой не е поднесъл извинения на близките на починалия и кой си позволява да използва снимки на хора без тяхното изрично съгласие? – всичко това зрителите ще видят в рубриката на Мария Йотова - „Къси разкази”.  

 

Всички тези ексклузивни гости и въздействащи разкази гледайте в „Комбина“ – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg