Есенни приключения по TV1000 през октомври

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Есенни приключения по TV1000 през октомври
29.09.2016

Едни от най-любимите филми на зрителите ще излъчи TV1000 през октомври. Премиерите ще се излъчват всеки понеделник от 21:30 часа. Месецът ще стартира с „Футболен татко“ на 3 октомври, а следващата седмица – 10 октомври, е ред на „Перфектното бягство“. „Земя до Еко“ ще се излъчи на 17 октомври, а на 24 октомври - „Теория на хаоса“. В последния понеделник на октомври е премиерата на „Спомените на неудачника“. 

 

„Футболен татко“ среща зрителите с неатлетичния Фил Уестън (Уил Феръл), който се е провалял във всеки спорт, който някога е опитвал – за голямо огорчение на баща си Бък (Робърт Дювал), който има състезателна натура. Голямата веселба настъпва, когато в един обрат на съдбата, Фил става треньор на западащия местен футболен отбор на своя син Сам – „Тигрите“. След като привлича на помощ съсед и две тийнейджърски футболни супер звезди от Италия, Фил успява да постигне успех с отбора и противно на всички очаквания се оказва конкурент на баща си, когато техните съответни отбори се изправят един срещу друг в напрегната игра в шампионата.

 

В психологическия трилър с участието на Мила Йовович и Стив Зан - „Перфектното бягство“, раят се превръща в ад на земята за една двойка, която е на почивка на отдалечен Хавайски остров. Младоженците Клиф (Стив Зан) и Сидни (Мила Йовович) очакват с нетърпение да се забавляват и веселят по време на медения си месец, но събитията взимат печален обрат, когато се срещат с група туристи, които им казват, че психопатичен убиец ги преследва, за да ги убие. На мили от цивилизацията и с бързо угасващи надежди за спасение, хората от групата започват да се обръщат един срещу друг, тъй като всеки има само една мисъл в съзнанието си: оцеляване на всяка цена.

 

„Земя до Еко“ е семеен научно-фантастичен приключенски филм, който следва група приятели от детинство, на които се налага да се разделят, след като техния квартал е предвиден за разрушаване. Докато Алекс (Teo Халм), Тък (Астро) и Мънч (Рийз Хартвиг) се готвят за последната си нощ заедно, забелязват, че нещо странно се случва с мобилните им телефони. След като отиват с велосипедите си в пустинята, откриват странен обект, който може да контролира техните телефони. Триото скоро разбира, че обектът е извънземен, назовават го Еко, и така започва приключение, в което те се опитват да помогнат му да се върне у дома. Разглеждайки теми, сходни с тези в емблематичния филм на Стивън Спилбърг „Извънземното“, „Земя до Еко“ е едно приключение, което ще достави удоволствие както на малките, така и на големите деца.

 

В „Теория на хаоса“, животът на един мъж се разпада след поредица от странни несгоди в комедийна драма, с участието на Райън Рейнолдс и Емили Мортимър. Франк Алън (Райън Рейнолдс)  е специалист по управление на времето, който планира всеки ден до минутата, но животът му се обърква драстично, когато поредица от злополуки води до това съпругата му да помисли, че той има дете от друга жена и да го изгони. Нещата вървят от зле към по-зле, когато в опит да докаже невинността си той открива, че е стерилен и че собствената му дъщеря е всъщност резултат от любовна връзка между съпругата му и неговия безотговорен приятел Бъди. Изхвърлен на произвола на съдбата – извън зоната си на комфорт, дали Франк ще може да се научи да се възползва от хаоса?

 

Британският актьор Даниел Крейг изпълнява главната роля в драмата „Спомените на неудачника“. На пръв поглед, застаряващата холивудска икона Джо има всичко – отличен външен вид, слава и пари. От друга страна обаче, той знае, че хедонистичният му начин на живот е едновременно неустойчив и в крайна сметка – неудовлетворителен. Когато неговият най-добър приятел от детството умира, това събитие връща Джо – чрез поредица от ретроспекции – обратно в детството му, в малък крайморски град на другия край на света, където той изживява тийнейджърска романтична история с ученичката Рут и сложна връзка с много по-възрастна жена. Обратно в Холивуд, Джо осъзнава, че трябва да се върне у дома, за да се изправи срещу демоните си и да поправи грешките от миналото, за да има някаква надежда за спасение.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg