Любовна война в „София – Ден и Нощ“ по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любовна война в „София – Ден и Нощ“ по NOVA
20.09.2016

Истинска любовна война ще се разрази между двама от приятелите в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от вторник до петък, 22.00 ч. по NOVA. Отношенията им ще преминат от страстна любов до болезнено разочарование. Квартирата ще се окаже тясна за двете воюващи страни и някой от тях ще трябва да напусне – кой ще бъде това? 

 

Все по-сложна става също връзката между Галя и Дани. Подкрепата, която намират един в друг, сякаш разпалва старата любов. Готови ли са те обаче за нещо повече от приятелство? 

 

Пореден тест за силата на приятелството очаква и Симона. Младото момиче ще се окаже единственият човек, който може да предпази своя съученик Явор от най-голямата грешка в живота му. Междувременно, Симона ще трябва да се справи и с още едно предизвикателство – двете с Цвети да си намерят нов съквартирант. Ще успеят ли да намерят подходящия човек? 

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg