Един съквартирант напуска къщата на VIP Brother по собствено желание

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един съквартирант напуска къщата на VIP Brother по собствено желание
19.09.2016

Един Съквартирант ще пожелае доброволно да напусне най-известната Къща. Само след седмица пребиваване в нея, участникът ще сподели на Големия брат, че не е преценил добре ситуацията и категоричното му решение е да си тръгне. Big Brother многократно е споделял, че неговата Къща не е затвор и всеки може да я напусне, а тази вечер ще го докаже за пореден път. Кой е Съквартирантът и какви са мотивите му да се откаже само седмица след началото на шоуто, предстои да разберем тази вечер от 20.00 часа.

 

След успешния край на мисия „Таен бос”, Жана се превърна в истински герой. Не всички обаче останаха щастливи от развоя на събитията и постъпките на певицата в рамките на задачата ѝ. В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще видим реакциите на Деси и Глория след края на мисията на Жана. Двете ще споделят, че са крайно разочаровани от доскорошния Таен бос на Къщата и ще обвинят певицата в егоизъм и лицемерие. Какво провокира тези чувства в най-близките хора на Жана в Къщата и каква ще бъде нейната реакция, ще разберем още тази вечер. 

 

Довечера ще видим и първите номинации в Къщата. Софкин, Борислав и Явор бяха посочени за номинирани от Тайния бос, но след финала на мисията тяхната номинация се превърна в имунитет. Спасение от номинация за тази седмица получи и самата Жана, заради перфектното си представяне, а кои Съквартиранти ще се превърнат в първите номинирани за изгонване във VIP Brother 2016, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg