NOVA с иновативна програмна схема „2 в 1” тази есен

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

NOVA с иновативна програмна схема „2 в 1” тази есен
08.09.2016

През есента на 2016 NOVA отново ще изненада зрителите с иновативен сезон „2 в 1” и напълно нова за българския пазар програмна схема. Моделът „Два сезона в един” включва богато разнообразие от нови за България телевизионни проекти, както и поредица от вече наложили се предавания и сериали. 

 

Първата част на сезона започва с няколко доказали се като успешни в ефира на NOVA продукции. На 11 септември в 20.00 ч. най-популярното звездно риалити шоу VIP Brother ще сложи старта на специален юбилеен сезон в стил комедия с неочакван край, с който ще отпразнува своята 10-а годишнина. Дългоочакваният български сериал „Откраднат живот”, превърнал се в истински телевизионен феномен, се завръща с втори сезон в праймтайма на медията от 13 септември в 21.00 ч. С нов сезон от 12 септември в 18.00 ч. обичаната телевизионна игра „Семейни войни” отново ще забавлява зрителите, а в 23.00 ч. „Господари на ефира” ще слагат подобаващ финал на програмата. През септември в ефира на NOVA продължава и първият български риалити сериал “София - Ден и Нощ”. 

 

За първи път два изцяло нови за българския ефир телевизионни формата „Пееш или лъжеш“ и “Bake off: Най-сладкото състезание” ще бъдат представени във втората част на същия телевизионен сезон, който ще донесе много настроение и позитивни емоции. От ноември  зрителите ще могат да гледат и новите сезони на две утвърдени вече продукции –  „Аз обичам България“ и „Мис Пепеляшка“. 

 

Тази есен NOVA за пореден път доказва, че е новатор в програмирането и лидер в реализацията на телевизионни проекти, а зрителите за първи път ще имат възможността да се насладят на подобна жанрова палитра в рамките на един сезон в ефира на медията.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg