Майки, татковци и пораснали деца ще готвят срещу известни личности

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Майки, татковци и пораснали деца ще готвят срещу известни личности
31.08.2016

„Мама готви по-добре” стартира своя втори сезон на 12 септември по bTV с кулинарен сблъсък от ново поколение. Още по-забавен, зареден с много повече настроение, единственото по рода си състезание за щафетна кулинария този път ще даде шанс на майките и техните пораснали деца да готвят отборно срещу известни личности. В новия сезон няма да бъдат пощадени и бащите, които също ще бъдат предизвикани в кулинарните двубои. И най-важното - звезди или не, майки или бащи – в кухнята на „Мама готви по-добре” всички са равни и ще играят при равни условия! 

 

И това не са всички изненади, които „Мама готви по-добре” ще предложи на зрители и участници от 12 септември. За да бъде кулинарния двубой още по-драматичен всяка седмица участниците ще отговарят на определен критерий. Предаването ще бъде открито с кулинарни двубои между блондинки и брюнетки, хора, ядящи месо и вегетарианци и т.н. В надпреварата между брюнети и блондини ще се впуснат Зорница и Виолета Линдареви, Кали и синът й Жоро, Ваня Червенкова и дъщеря й Никол, и други. В следващите седмици уменията си в щафетната кулинария ще покажат още Ива Екимова и Дара, Петя Буюклиева и синът й Тони, Коцето Калки и майка му Янка и много други.

 

Александър Сано е човекът, който отново ще става пряк свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения и ще наблюдава отблизо уменията на участиците в кухнята. Какъв вкусен резултат ще постигнат децата под инструкциите на своите майки или бащи пък, ще оценява всеки делник от 18.00 часа съдия Георги Матев.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg