По БНТ HD стартира първото фитнес риалити в България

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

По БНТ HD стартира първото фитнес риалити в България
17.08.2016

Първото фитнес риалити у нас "Супер промяна" стартира на 24-ти август по БНТ HD. Всеки от участниците ще извърви трудния път към физическата трансформация като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор.

 

Тримата треньори Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство - да помогнат на 12-те риалити-герои в проекта да променят своя живот и да вземат участие в Държавното първенство по културизъм и фитнес. 

 

Всеки от епизодите ще поставя пред фитнес любителите определени цели, които трябва да бъдат постигнати. През седмица екип от независими съдии ще оценяват постиженията на участниците и ще определят онзи от тях, който трябва да отпадне. 

 

Съставът на телевизионното жури включва инструктора по културизъм и шампион в категория над 100 кг - Любомир Христов, един от доайените на културизма в България - Тони Шивачев, и неколкократния републикански шампион по класически културизъм Пламен Христов. 

 

До финала на риалити формата ще достигнат трима състезатели, които ще се борят за наградата – участие в тазгодишния национален шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите. Екип от специалисти ще следи за правилното хранене на участниците, ще контролира приеманите от тях хранителни добавки, ще се грижи за техния тонус и самочувствие по време на проекта и ще наблюдава физическия им прогрес. 

 

Зрителите на БНТ HD ще имат възможност да научат интересни истории за самите участници, които в рамките на проекта ще се изправят не само срещу своите противници, но и срещу самите себе си. 

 

Водещ на първото телевизионно фитнес-риалити е Владимир Банчев, а специални гости в предаването "Супер промяна" ще бъдат някои от най-изявените български спортисти и специалисти. 

 

Всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода (в сряда и в неделя). 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg