Ще останат ли Рая и Дани заедно?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ще останат ли Рая и Дани заедно?
02.08.2016

Ще останат ли Рая и Дани заедно? Това е въпросът, който вълнува феновете на сериала „София – Ден и Нощ“ от миналата седмица. Какво ще направи Рая, след като стана свидетел на опитите на Сабина да прелъсти Дани? Ще даде ли втори шанс на любовта и ще се състои ли така дългоочакваната сватба между двамата след драматичните събития? Отговорите на тези въпроси зрителите ще разберат в епизодите тази седмица, от понеделник до петък, в 22.30 ч. по NOVA.

 

И докато Рая и Дани се борят за любовта си, друга любов ще се зароди в най-забавната квартира в столицата. Между кои герои ще прехвърчат искри и дали ще бъдат разбрани правилно? 

 

В следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ за първи път Стела ще трябва да се бори за мъжко внимание. София пък все повече мечтае за семейство и деца. В името на мечтата си тя ще вземе тежки решения и ще събере смелост да зададе още по-трудни въпроси. Ще намери ли мъжа, който да сподели копнежите й?

 

Важни и изискани гости ще внесат смут в квартирата и ще се превърнат в поредното изпитание за връзката на Боби и Лили. В най-важния момент Лили ще трябва да реши кой е по-важен за нея – старите приятели или новото й семейство? 

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.30 ч. по NOVA. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg