„Обадете се на Сол“ с втори сезон от 21 юли само по AMC

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Обадете се на Сол“ с втори сезон от 21 юли само по AMC
18.07.2016

Вторият сезон на предисторията на отличения с награди сериал „В обувките на Сатаната“ (“Breaking Bad”) - “Обадете се на Сол” (Better Call Saul) ще направи своя дебют в България на 21 юли 2016 в 00:00 и на 28 юли 2016 в 23:00 ч. След това сериалът ще продължи да се излъчва всеки четвъртък в 23:00 ч. по AMC. 

 

Дело на създателя на „В обувките на сатаната“ (Breaking Bad) – Винс Гилигън, и на сценариста на „В обувките на сатаната“ (Breaking Bad) – Питър Гулд, сериалът „Обадете се на Сол“ (Better Call Saul) се фокусира върху развитието на популярния герой от “В обувките на сатаната ” Сол Гудмън, чиято роля се изпълнява от Боб Оденкърк, преди да стане адвокат на Уолтър Уайт. Изпълнителни продуценти на сериала са Гилигън, Гулд, Марк Джонсън (“Breaking Bad“, „Diner“, „Rain Man“) и Мелиса Бърнстийн (“Breaking Bad,” “Rectify,” “Halt and Catch Fire”), а коизпълнителни продуценти са техните колеги от “Breaking Bad” Томас Шнауц и Стюарт А. Лайънс за Sony Pictures Television.

 

Партньори на Оденкърк са редовните участници в сериали Джонатан Бенкс (“Breaking Bad“, Wiseguy) в ролята на Майк Ърмантрот, Майкъл Маккийн (This is Spinal Tap) в ролята на Чък Макгил, Реа Сийхорн (“Franklin & Bash,”“House of Lies”) в ролята на Ким Уекслър, Патрик Фабиан (“Big Love,”“Grey’s Anatomy”) в ролята на Хауърд Хамлин и Майкъл Мандо (“Orphan Black,”“The Killing”) в ролята на Начо Варга – герои, стоящи от двете страни на закона.  

 

Действието в „Обадете се на Сол“ (“Better Call Saul”) се развива шест години преди Сол Гудмън да срещне Уолтър Уайт. Преди да се превърне в Сол Гудман, супермодерният адвокат по “наказателни” дела на Уолтър Уайт се е подвизавал под името Джими Макгил – дребен адвокат, стараещ се да защитава своите клиенти-неудачници, да изгради своя практика и да си създаде име. „Обадете се на Сол“ се превърна в безпрецедентен хит при премиерата си миналата година. Първият сезон на филма му спечели седем номинации за наградата „Еми“, сред които наградата за най-добра драма за първия сезон от 10 епизода, плюс две награди „Изборът на критиците“ за телевизионен филм. В края на първия сезон видяхме Джими да се отказва от изгодно предложение за работа, заклевайки се пред Майк Ърмантраут, че периодът на почтеност е приключил за него. Сезон 2 на „Обадете се на Сол“ проследява обратите по пътя на Джими към превъплъщението му в другото му „аз“ от „В обувките на Сатаната“, който в хода на този процес се издига до нови висоти и пропада в нови бездни. Джими става все по-близък с довереницата си Ким Уекслър, докато връзката му с неговия огорчен брат Чък Макгил става все по-сложна. Майк потъва все по-дълбоко в подземния свят на престъпността. В периода, в който Джими еволюира (или деградира) до състоянието “всичко е наред, човече”, той е изправен пред невъзможни избори, които предвещават бъдещето му. Предисторията на събитията се разкрива все повече на фона на появяващите се нови герои и връзки със света на „В обувките на Сатаната“.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg