Новият, шести сезон на "Профилиране", премиерно по AXN!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Новият, шести сезон на "Профилиране", премиерно по AXN!
04.07.2016

От 8 юли, всеки петък от 22:00, базовият AXN завърта премиерно шести сезон на френският криминален сериал "Профилиране". Клое Сент-Лоран е психолог със специализация в криминологията. Нейните експертни умения и изключителна чувствителност, й позволяват да дешифрира мислите на убийците и жертвите, и да помага на полицията в разплитането на най-трудните случаи

 

След края на работата си по сезон 5, актрисата Одил Вилмен се заема с роля, която е напълно различна от тази на разследващата съдебна психоложка Клое Сент-Лоран.

 

Одил изиграва Александра Ланг, жена излежаваща присъда за убийството на мъжа си, след като 11 години е била жертва на физическо и психическо насилие. Филмът е създаден по действителен случай, а Одил Вилмен се е срещала неколкократно с истинската Александра в затвора, за да пресъздаде по-достоверно преживяното.

 

ТИЙН ВЪЛК, сезон 5


“Тийн вълк” определено е един от онези сериали, които успяват да завържат зрителите пред телевизионния екран, със смесицата от митология, страхотни специални ефекти и изумителен сценарий, той е истински хит за феновете. 

 

“Ние винаги започваме новия сезон, говорейки за различни митологии, а началото на този е едно от най-увлекателните, историята за призрачните ездачи и идеята, че Адската хрътка, или Черното куче, е част от Дивия лов", казва в интервю, продуцентът Джеф Дейвис, за Дивия лов от първи епизод на 5-ти сезон.

 

Гледайте от 14 юли по AXN Black, всеки делничен ден, с начален час 18:30.

 

ТАЙНИ И ЛЪЖИ, сезон 1


Бен Крофорд /Раян Филип/ - семеен мъж, възприеман по-скоро като добрия самарянин, за миг се превръща в главен заподозрян в убийство, след като открива трупа на съседското дете – Том Мърфи в гората. Докато следовател Андреа Корнел /Джулиет Луис/ води разследването и копае надълбоко в търсене на истината, случаят се оказва с необратими последствия за Бен. За да изчисти името си, той ще трябва да разбуни кошера в измамно спокойния живот в предградията и да разкрие мръсните, малки тайни на съседите си. Никой не е извън подозрение! Животът на семейството на Бен вече хвърлен в безпорядък, се преобръща с главата надолу, когато той предприема рисковано пътуване за да докаже невинността си.

 

Гледайте всяка вторник и четвъртък от 12 юли по AXN White, с начален час 21:15.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg