Изневяра и раздяла в „София – ден и нощ“ по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Изневяра и раздяла в „София – ден и нощ“ по NOVA
29.06.2016

Три двойки ще преминат през тежки изпитания в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“, които NOVA ще излъчи във вторник, сряда, четвъртък и петък от 22.00 ч. Пътищата на двама души окончателно ще се разделят, а предателство и изневяра ще разклатят фатално други две двойки в сериала.

 

Появата на малко момиченце ще изостри отношенията между Митко и Надя и ще постави на дневен ред въпросът: „Готови ли са двамата да бъдат истинско семейство и да поемат грижите за едно малко дете?” 

 

Трудности предстоят и за Боби и Лили, които ще осъзнаят, че мечтите им са прекалено различни. Ще успеят ли да съхранят връзката си или ще се откажат да се напасват? Рая, Дани и Галя най-накрая ще поставят картите на масата. Тримата ще си кажат тежки истини и ще си отправят още по-тежки обвинения, но какъв ще е изходът?

 

И докато някои се борят за любовта си, забавният тандем в квартирата – Коко и Митко, ще влезе в яростна битка за чисто нов автомобил. Изкушаващата награда ще ги изправи в серия от комични състезания, а съдия в оспорваното и забавно състезание ще бъде не кой да е, а най-новото и не по-малко щуро попълнение в квартирата – братовчедът на София – Миро. Играта между двамата приятели бързо ще се превърне във въпрос на мъжка чест и изпитание на волята и силите им. Кой ще бъде победителят?

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – тази седмица във вторник, сряда, четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg