БНТ повтаря всички сезони на ”Под прикритие”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

БНТ повтаря всички сезони на ”Под прикритие”
16.06.2016

След емоционалната раздяла на публиката с любимия сериал, Българската националната телевизия отново ще даде възможност на почитателите да преживеят драматичните обрати в „Под прикритие”. Обществената медия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица. Той ще стартира на 11-ти юли, след края на Европейското първенство по футбол.

 

Всяка вечер по БНТ1 зрителите ще бъдат отново в компанията на култовите герои Петър Туджаров-Джаро, Иво Андонов, Росен-Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи, които останаха в сърцата на феновете. 

 

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България – да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие. Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии отначало докрай.

 

60-те епизода, заредени с неочаквани обрати, много екшън и сложни каскади за ума и сърцето, ще могат да се изгледат буквално на един дъх.

 

Петте сезона на сериала - веднага след късната емисия „По света и у нас” по БНТ1

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg