Среща с Любо Нейков и Руслан Мъйнов на финала на ”Като на кино”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Среща с Любо Нейков и Руслан Мъйнов на финала на ”Като на кино”
02.06.2016

В последния епизод преди лятната почивка, тази събота от 18:00 часа по bTV Cinema гости в „Като на кино” ще бъдат актьорите Любо Нейков и Руслан Мъйнов.

 

Те ще разкажат за последния си проект „Търсенето на Дори”, в който озвучават анимационни герои. Те са Флюк и Радър, а Стаси Кара им прави компания в ролята на Синди. Тримата ще обсъдят горещите заглавия на лятото и основните принципи за създаване на успешен сериал - според Любо Нейков и Руслан Мъйнов.

 

Зрителите на bTV Cinema ще видят и интервюто на водещата с продуцентите на сериала „Изгнаник” - Крис Блек и Шарън Тал. Крис Блек е бил част от хитови продукции като „Отчаяни съпруги”, „Грозната Бети” и „Момчетата от Медисън Авеню”.       

 

За финал, зрителите на „Като на кино” ще станат свидетели ексклузивно от Ел Ей на срещата на актрисата Мариета Мелроуз с режисьора на "Warcraft: Началото" Дънкан Джоунс. Той е син на легендата Дейвид Боуи и ще разкаже всичко за работата си по филма, както и какви песни ще пее на бебето си, което предстои да се роди в началото на юни. 

 

Предаването ще се завърне за втори сезон през септември 2016 г. с много нови истории от света на киното и ексклузивни срещи с холивудски звезди.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg