Нова продължава силния сезон и през лятото

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нова продължава силния сезон и през лятото
31.05.2016

След като затвърди лидерството си и през пролетния сезон, Нова ще изненада зрителите с пореден силен летен сезон, изпълнен със спортни емоции, доказани формати и силни премиери. И това лято Нова ще заложи на атрактивна програма с много нови елементи, следвайки тенденцията всеки месец от годината да е висок сезон за медията. 

 

„Черешката на тортата” ще стартира с нов сезон точно на рождения си ден – 6 юни, с вдъхновяващи идеи и кулинарни изкушения. Към звездния състав от ветерани в кухнята този път ще се включат и изгряващи таланти, които заедно с тях ще се борят за признанието на гостите и публиката и за титлата „Най-добър домакин” - всяка делнична вечер от 20.00 ч. по Нова. 

 

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” се завръща с нова серия вълнуващи истории и драматични обрати. Кои ще са героите този път и какви ще са историите, които ще ги изправят на кръстопът - ще видим от 6 юни, в 21.00 ч. по Нова. Риалити сералът „София - Ден и Нощ”, превърнал се в хит сред младежите и истински онлайн феномен за по-малко от година, продължава и през лятото от 22.00 ч. „Господари на ефира” ще са достоен финал на вечерта в 23.00 ч. с неподправеното си чувство за хумор и желание да откриват истината.

 

Дългоочакваният старт на ХV Европейско първенство по футбол е на 10 юни в 21.00 ч. с мача Франция – Румъния, който ще бъде предаван едновременно по Нова и БНТ. Качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на турнира във Франция, ще задържат зрителите пред малкия екран от 10 юни до 10 юли. А в дните на срещите, преди и след мачовете, специалните издания на предаването "Rendez-vous" и коментарните студиа, посветени на „УЕФА ЕВРО 2016”, ще имат запазено място в програмата на Нова, за да ни направят част от спортното събитие на лятото.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg