Неочаквана бременност в „София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Неочаквана бременност в „София – Ден и Нощ“
25.05.2016

Неочаквана бременност предизвиква полюсни емоции в квартирата на „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова. Новината за бебе е посрещната едновременно с голямо очакване, но и с огромна тревога. Тя задълбочава още повече пропастта между различните мечти на двама от приятелите.

 

Стела пък се хвърля във вихър от противоречиви емоции, който я обърква все повече. Но за нея изненадите в любовта тепърва предстоят. От изненади не може да се оплаче и София. Най-неочаквано тя получава наследство, за което никога не е подозирала. Стъпка по стъпка то може би ще промени живота й завинаги. 

 

Дали промяна ще има и за Коко? Най-забавният съквартирант е принуден да плати висока цена за безразборните лъжи, в които живее. Ще го отрезви ли сблъсъкът с действителността? Това ще стане ясно в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от сряда до петък в 22:00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg