Звездна зумба отвежда най-добрите стажанти на финал

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Звездна зумба отвежда най-добрите стажанти на финал
24.05.2016

Тази седмица звездните стажанти ще трябва да заслужат мястото си на финала с танцова стъпка. Новата им задача е звезден зумба клас, който претендентите за финал трябва да организират, да измислят оригинално движение, уникален мотивационен призив и да превърнат в тотален хит сред хората, защото ще спечели отборът, който е събрал по-голяма сума от продадени билети. Освен това всеки стажант трябва да води поне един зумба клас с минимална продължителност от 20 минути. 

 

От представянето на участниците в тази важна задача ще бъдат определени двамата финалисти, които ще се изправят един срещу друг на големия финал на 4 и 5 юни от 22:30 часа по Нова.

 

Отборите ще приемат задачата си с противоречиви чувства. Ангелите ще запазят отборния дух и ще изградят добра стратегия за продажба на билети. Въпреки спортната форма обаче, дори Тити ще се почувства затруднен да изпълни 20-минутната зумба хореография.

 

Затрудненията при Отборът ще се дори по-сериозни. Докато 100 Кила е готов на всичко, за да стигне до финал, неговият съотборник Юлиян ще прецени задачата като невъзможна за изпълнение. Юли ще премине през различни състояния на вътрешна съпротива, а освен с многобройните елементи в заданието, Явор ще трябва да се справи и с мотивацията на оперния певец.

 

Как ще се представят отборите с предпоследната си задача? Кой ще се увенчае с успех и кои ще бъдат двамата финалисти в първия сезон на „Звездни стажанти”, ще разберем във вторник и сряда от 21:00 часа по Нова. 

 

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg