Отношенията в любовния триъгълник стават все по-сложни

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Отношенията в любовния триъгълник стават все по-сложни
17.05.2016

През тази седмица отношенията между Калин, Биляна и Александър ще продължат да се усложняват. Докато Калин прави всичко възможно, за да си върне любовта на Биляна, тя не спира да търси вниманието на д-р Василев, а той упорито отказва да й даде логично обяснениe за внезапното си решение. През следващите епизоди обаче, Биляна ще получи ясен знак, че Александър не се е отказал от нея. Какво ще се случи и какво ще предприеме влюбената Биляна – предстои да разберем. 

 

Доцент Захариев ще се окаже в невъзможна ситуация, без възможност за правилно решение в нея – с бременна съпруга и любовница. Виолета ще заблуждава успешно съпруга си, докато Галя ще се чувства пренебрегната и отчаяна. Тази ситуация отново ще накара специализантката на Захариев да помисли за радикално решение.

 

Професор Генадиев също ще бъде изправен пред своите демони от миналото, но този път ще реши веднъж завинаги да приключи със заплахите на д-р Кръстева и ще я изправи пред своята съпруга с молба да ѝ разкаже всичко. Дали обаче Кръстева ще събере смелост да изкаже на глас дълбоко пазената тайна, ще разберем тази седмица в „Откраднат живот”.

 

Ще съумее ли Александър да излезе от безизходицата, в която Калин го постави? Как ще постъпи доц. Захариев в сложната ситуация, в която попадна, и ще излезе ли наяве истината за разменените бебета, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова. 

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg