Стажантите на Шарлопов навлизат в дълбоките води на рекламния бизнес

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Стажантите на Шарлопов навлизат в дълбоките води на рекламния бизнес
17.05.2016

Тази седмица звездните стажанти получават най-отговорната си задача до момента. Те ще се потопят в дълбоките води на рекламния бизнес и ще трябва да произведат 60-секунден рекламен клип, а новите им клиенти са една от най-големите телекомуникационни компании в страната – VIVACOM.

 

За да се справят с новата си задача, звездите ще трябва да измислят концепция, да напишат сценарии, да се превърнат в режисьори и актьори в своя клип, както и да бъдат отговорни за финалния монтаж на видеото. За получаването на перфектен краен продукт, стажантите ще разполагат и със собствен професионален екип от оператори, осветители, озвучители, актьори и монтажист, а тяхната задача е да контролират изцяло процеса на снимките и монтажа и да дават ясни напътствия на целия си екип.

 

Рекламният клип е наистина трудна задача, която ще притесни някои от стажантите, а това ще се окаже фактор за поредни неразбирателства сред участниците. В отбора на Ангелите Рут и Марта отново ще изкарат наяве вече забравената вражда, а дали Тити ще спази обещанието си и ще съумее ли да изглади отношенията между съотборниците си, предстои да разберем.

 

Въпреки малкия си състав, в Отборът също ще се прокрадва напрежение между Юлиян и Явор. 100 Кила няма да е доволен от липсата на креативност на Юли, а оперният певец ще се подразни от липсата на точност в рапъра.

 

Кои са стажантите, които ще оглавят отборите в тази трудна и отговорна задача? Дали противоречията ще попречат на крайния продукт или отборите ще съумеят да се справят с тях? Кой ще прибере голяма сума за своята благотворителна кауза и кой ще чуе репликата „Уволнен си”, ще разберем във вторник и сряда от 21:00 часа по Нова. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg