Сватбено меню и непознати подправки в MasterChef

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Сватбено меню и непознати подправки в MasterChef
11.05.2016

Тази вечер от 21:30 часа по bTV отборите в MasterChef ще бъдат малки, но и разединени. Стратегиите ще вземат превес над колегиалността в битката за приготвяне на перфектното тестово меню за истинска сватба. Тази значима част от най-важния ден в живота на млада двойка ще постави хоби-готвачите пред дълъг списък с изисквания, а Виктор, Петър и Андре ще им поверят създаването на основно ястие. Задачата ще изисква от кулинарите блюдо, което да хармонира с предястието, приготвено от Chef Михалчев – лятна супа от грах с панчета и френския десерт, творение на Chef Токев – финансие с крем от лайм и билково сорбе.

 

Два отбора по трима готвачи ще премерят сили и усет за ястие, което ще отговори на изискванията на булката и същевременно ще се хареса на всички гости на сватбата. Разединение в отборите, бунт срещу йерархията и несъобразяване с времето ще изправят претендентите за титлата MasterChef пред риска да разочароват и журито, и специалните гости в ресторанта. Дали емоциите или стремежът към перфекционизъм ще вземат връх в последните минути и кои качества на ястията ще впечатлят повече младоженците, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в MasterChef.

 

В елиминациите на MasterChef Виктор, Петър и Андре ще проверят колко добре трима от застрашените да напуснат кулинарната надпревара познават основния свързващ компонент на всяко ястие – подправките. Душата и характерът на блюдото под формата на 20 аромата ще предизвикат зрението и обонянието им, а стремежът към победа ще ги върне към спомени от детството за любими и омразни билки. Но решението кой ще напусне кулинарната арена на MasterChef зависи от това, какво ястие ще приготвят състезателите, единствено със сол и обърканата от всеки подправка. А кой ще извърши кулинарното самоубийство, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg