Коко и Митко от „София – Ден и Нощ“ стават бизнес партньори

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Коко и Митко от „София – Ден и Нощ“ стават бизнес партньори
10.05.2016

Нови начинания започват една част от героите на „София – Ден и Нощ“ в епизодите на риалити сериала тази седмица, от вторник до петък, в 22.00 ч. по Нова. Останалите са притиснати от трудни решения и саможертви в името на любовта.  

 

Най-забавните съквартиранти – Коко и Митко, ще бъдат принудени да станат бизнес партньори. Двамата започват да работят заедно, но има ли начин да се превърнат в истински професионален екип? Точно новата работа свързва Коко и с негова голяма стара любов. Случайната среща предизвиква множество съдбовни за Коки въпроси.

 

Съдбоносно решение се налага да вземе и Дани, за когото е все по-трудно да прикрива чувствата си към Рая. Ще успее ли да потисне любовта, която изпитва и има ли шанс да излезе с достойнство от сложния любовен триъгълник, в който е попаднал? 

 

Всичко внезапно се променя за сестрата на Дани – Стела, която научава шокираща новина. Тя е толкова отчаяна от поредния житейски удар, че буквално се срива. Ще успее ли да се съвземе? Има ли кой да я спаси този път?

 

Без да го осъзнава, от спасение има нужда и Симона. В точния момент в живота й ще се появи човек, който ще донесе промяна за нея. Кой е човекът и защо ще е важен за непокорната тийнейджърка - това ще стане ясно в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък, 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg