Объркана от решението на Александър, Биляна намира приятелството на Калин

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Объркана от решението на Александър, Биляна намира приятелството на Калин
09.05.2016

Отношенията между двамата млади лекари – д-р Захариева и д-р Василев стават все по-сложни. След като най-после взеха решение да кажат на целия свят за любовта си, бившият любим на Биляна – Калин, подходи радикално и заплаши Василев, че ако не остави Биляна, тя ще се сбогува с професията си завинаги. Тази седмица в „Откраднат живот” ще видим как д-р Захариева отчаяно иска да си върне вниманието на своя любим, но без особен успех. В същото време д-р Генадиев ще се окаже единственият ѝ приятел и без да подозира, че той е виновникът за нещастието ѝ, Биляна отново ще му се довери безрезервно.

 

Заради драматичната раздяла с Александър, Биляна ще се отдаде само и единствено на работата, където ще се сблъска с големи предизвикателства при извършването на сложни, високорискови операции. Дали напрегнатият личен момент ще попречи на д-р Захариева да се справи с работата си, или точно обратното – тя ще се увенчае с голям успех, предстои да разберем. 

 

Доц. Захариев също ще бъде изправен пред огромни дилеми в личен план. Виолета приема все по-сериозно отношенията на съпруга си с неговата специализантка. Деспотичната дама ще разбере шокираща истина за Петър и Галя, а това ще я накара да прибегне до драстични мерки, за да задържи Захариев.

 

Ще успее ли Калин да си върне Биляна, въпреки нечестните методи, които използва, или тя ще убеди Александър да останат заедно въпреки всичко? Какво ще направи Наталия, за да си върне Василев? Ще успее ли Виолета да раздели Петър и Галя, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова. 

 

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg