Калин прави отчаяни опити да си върне Биляна

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Калин прави отчаяни опити да си върне Биляна
04.05.2016

След шокиращото разкритие за любовта между Биляна и Александър двамата станаха основна тема на разговори в болницата, а добрите взаимоотношения между Калин, проф. Генадиев и Алекс останаха в миналото. Тази седмица ще видим промените и новите завръзки в отношенията между героите след изненадващата новина. 

 

Въпреки че д-р Василев и д-р Захариева вярват в любовта си и са напълно убедени, че тя ще просъществува, факторите, които ще се стремят всячески да ги разделят ще бъдат прекалено много. Калин ще се почувства готов на всичко, за да си върне Биляна и няма да се поколебае да бъде краен в опитите си. 

 

Проф. Генадиев ще бъде притеснен за здравето на съпругата си Евгения, която беше настанена в болницата след екстремните обстоятелства миналата седмица. Именно заради тези си притеснения той ще отложи съобщаването на новината за провалената сватба на сина им и ще инструктира всички в болницата да се държат все едно нищо не е станало. Д-р Кръстева няма да одобри този фарс и ще вземе нещата в свои ръце, а това ще ѝ навлече огромния гняв на професора. Генадиев ще бъде разкъсван и от своите демони от миналото, а мисълта за мрачната тайна ще се загнезди в главата му по-упорито от всякога. Дали това състояние няма да го накара най-после да признае истината на съпругата си и защо тя ще загуби напълно своето доверие към него, предстои да разберем.

 

Друг герой, който ще усети как целият му свят се изплъзва между пръстите ще бъде Виолета Захариева. След като Биляна успя да я разочарова до огромна степен, властната жена ще се направи нови разкрития за интимния живот на своя съпруг и неговата специализантка, а това ще я принуди да жадува за отмъщение.

 

Дали двамата влюбени ще се пречупят под огромния натиск на околните, или тяхната любов ще устои въпреки всичко? Какво ще предприемат семействата на Калин и Биляна и защо между Евгения и Иван Генадиев зейва огромната дупка на недоверието, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа в „Откраднат живот”.

 

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg