Босът възлага на звездните стажанти цялостна изработка на детска книжка

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Босът възлага на звездните стажанти цялостна изработка на детска книжка
04.05.2016

Тази седмица звездните стажанти ще се изправят пред една приятна, но много трудна задача, а техен клиент е не кой да е, а самият Бос – Стефан Шарлопов. Той ще възложи на отборите цялостно произвеждане на детска книжка, а негови верни съветници в тази задача ще бъдат 5-годишните му синове Георги и Илия. 

 

За да създадат вълнуваща детска книжка, стажантите трябва да измислят интересен сюжет, главен герой, в който да бъде по един представител от двата отбора. Освен цялостния сюжет, отборите са отговорни и за илюстрирането и представянето на готовата книжка пред най-взискателната публика – дечица на 6-годишна възраст. Ще успеят ли стажантите да се пренесат в света на приказките и да създадат история, която да развълнува децата, предстои да разберем.

 

Миналата седмица Босът уволни Александра Сърчаджиева, но призна, че отборът на Ангелите няма как да продължи да работи в този състав. Именно заради това стажантите отново бяха извикани в заседателната зала, а тази седмица ще видим изненадващото решение на Шарлопов и новия начин, по който изглеждат двата отбора. 

 

Дали заради изненадващите размествания, или заради факта, че няколко пъти беше на крачка от уволнение, Рут Колева ще покаже другата си страна тази седмица. Певицата ще влезе в ролята на изпълнител и ще помага всячески на Марта, която има най-голям опит в измислянето на сюжети за книги. Марта ще признае, че харесва работата с Рут, а дали примирието между двете ще продължи дълго, ще разберем съвсем скоро. При мъжете изненадващо ще настанат неразбирателства и те ще са породени най-вече от новите членове на Отборът.

 

Дали новата тактика на Боса ще накара Ангелите най-после да заработят като екип? Кой ще застане на чело на двата тима и кой ще спечели сърцата на малчуганите, ще разберем във вторник и сряда от 21 часа по Нова. 

 

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg