Днес започват празничните броеве на „Мама готви по добре”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Днес започват празничните броеве на „Мама готви по добре”
27.04.2016

Днес започват празничните броеве на „Мама готви по добре”. Всеки делничен ден от 18.00 часа до 6 май едни срещу други в кулинарни дуели ще се изправят емблематични семейни двойки, които имат славата на добри готвачи, както и семействата на основните персонажи в шоуто.

 

Спечелените средства ще бъдат дарени на инициативата на УНИЦЕФ и bTV „Заедно от детската градина“. Нейната цел е подкрепа за създаването на приобщаваща среда в детските градини за децата със специфични нужди и увреждания. Началото на инициативата ще дадат Иван и Андрей, които ще играят един срещу друг със своите майки – мама Саша и мама Илиана.

 

Първи пред предизвикателството „Мама готви по-добре” ще се изправят Иван и мама Саша. „Това не мога да го изпълня. Да не говорим, че тя изброи 25 елемента, които трябва да събера в рамките на 1 минута” – ще сподели Иван, когато мама Саша разкрива своята рецепта. Ситуацията в кухнята ще бъде доста нажежена. Дори водещият Сано ще бъде детрониран от поста си от мама Саша, която ще му забрани да говори, за да не разсейва Иван.

 

„Иван е по-добър от мен, по-сръчен е, но не може да готви” – констатира Андрей. Като доказателство на тези думи на мама Саша ще й се наложи да влиза няколко пъти, а Иван да изкрещи – „Това не е човешка предаване”.  

 

Кулинарните умения на Иван все пак ще „панират” Андрей, на когото се пада честта да шпикова... риба. А ситуацията ще се нажежи и от вечния спор за Левски и ЦСКА, който от чисто „символен” в предаването ще се превърне в буквален. Въпреки ситуацията Андрей няма да се предаде и ще изтанцува един необикновен танц. Дали това ще бъде танцът на победата, с който той ще честити рождения ден на мама Илиана - или Иван и мама Саша ще се справят по-добре, зрителите ще видят днес в късния следобед. 

 

Победителят от този дуел ще се изправи в четвъртък срещу съпругата на Сано и нейния син - Нели Атанасова и Иво Карамански.

 

Освен тях, в празничните издания ще се включат още водещият Александър Сано и мама Настенка, Александър Кадиев и Екатерина Евро, Силвия и Теди Кацарови, фолкпевицата Бони и дъшеря й Михаела, както и Лара Златарева с дъщеря си Бернарда.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg