На 10 май започва третия сезон на "Вътрешна сигурност"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

На 10 май започва третия сезон на "Вътрешна сигурност"
27.04.2016

bTV Cinema ще представи на 10 май премиерния за България трети сезон на хитовия драматичен сериал „Вътрешна сигурност”. Напрегнатите епизоди ще се излъчват всеки делничен ден от 14:30 часа с повторения от 9:00 часа. 

 

В началото на сезона зрителите ще видят какви са последствията от терористичната атака на хората на Абу Назир. Кари е обвинена за грешките на ЦРУ като сенатор Локхарт към Саул, сега и.д. директор на ЦРУ я порицава пред Сенатската комисия. Нещата стават още по-сериозни с опита на агенцията да привлече на своя страна старшия офицер от иранското разузнаване Мажид Явади, финансирал бомбандировките на Лангли. Кари разбира, че основният извършител на атентата е все още в САЩ и ЦРУ е задействала процедура, за да го открие и разпита. 

 

Докато семейството на Броуди се мъчи да оцелее с минимален бюджет поради обвинението, самият той е укрит в Каракас, Венецуела, държан в плен до пристигането на Саул. След огнестрелна рана Броуди се пристрастява към хероина, даден му като болкоуспокояващо. В крайна сметка Саул го спасява, детоксикира го и го наема за важна мисия: да отиде в Иран и да използва популярността си като "бомбаджията", за да се доближи до настоящия ръководител на Революционната гвардия, Данеш Акбари, и да го убие. Дали ще успее да се справи с тази мисия и каква ще бъде ролята на Кари в нея...

 

Третият сезон на „Вътрешна сигурност” е номиниран за „Най-добра драма” за 2014 година от Сценарната гилдия на Америка, а на 20-тите награди на Гилдията на екранните актьори кастът получава номинация за „Най-добър драматичен актьорски състав”, Клеър Дейнс – за най-добра актриса в драматична роля.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg