Звездните стажанти продуцират музика за европейското по футбол

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Звездните стажанти продуцират музика за европейското по футбол
26.04.2016

Повечето стажанти определят поредната си задача като сбъдната мечта. Тя обаче е колкото приятна за музикантите в отборите, толкова и отговорна за тях. Самата Нова телевизия е поредният клиент в предаването, а мисията, която поставя на участниците е продуциране и запис на 90-секундна музикална тема, която да се превърне в емблема на Европейското по футбол. За първи път в своята история медията ще обедини ресурса и потенциала си с тези на БНТ, за да излъчи най-очакваното спортно събитие на годината.

 

Двата отбора ще приемат задачата с противоречиви чувства, но с огромен ентусиазъм. „Ангелите на Шарлопов” имат много силен коз в лицето на Рут Колева, но дали тимът ѝ ще даде възможност на певицата да бъде проджект мениджър за втора поредна седмица и ще се справят ли „Ангелите” с цялостното създаване на музикален джингъл само за ден, предстои да разберем.

 

„Отборът”, освен че има предимството да изпълни задача, свързана с изцяло мъжки спорт, има в редиците си и трима блестящи музиканти – 100 Кила, Юлиян и Петя. Тримата обаче се изявяват в напълно различни стилове, а разликата в поколенията е повече от забележима. Дали рапът, операта и поп музиката ще успеят да намерят общ език в името на каузата и каква задача ще получат Тити и Таньо Шишков, които нямат нищо общо с музика, ще разберем още тази вечер от 21 часа.

 

И тази седмица няма да липсват противоречия в двата отбора. След като в миналите епизоди Марта и Рут си размениха обидни квалификации, конфликтът между двете ще продължи. Към Рут ще се присъедини и Албена, а Александра ще остане учудена промените в тона при „Ангелите”. 

 

Ще се справят ли двата отбора с отговорната задача само за един ден, кои стажанти ще застанат на чело на отборите и кой ще прибере чек за своята кауза ще разберем във вторник и сряда от 21 часа по Нова.

 

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg