Кулинарят на държавните глави показва как се готвят пъдпъдъци

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Кулинарят на държавните глави показва как се готвят пъдпъдъци
26.04.2016

Тази вечер от 21:30 часа кулинарни уроци в MasterChef по bTV ще даде единственият българин, притежаващ лиценз да приготвя ястия за държавни глави и делегации – сhef Георги Иванов. Притежателят на диплома от Френския кулинарен институт в Ню Йорк, готвил за едни от най-популярните световни знаменитости, ще покаже техниките в изискана рецепта, която ще направи битката на двамата претенденти за титлата и голямата награда от 100 000 лв. неравностойна. В MasterClass двама играчи ще се надпреварват в приготвянето на пъдпъдък с фарс от гъши дроб и трюфели.

 

Под ръководството на сhef Иванов двамата участници в любимото кулинарно шоу ще обезкостяват пъдпъдъци, ще ги пълнят с фарс от манатарки и печурки със сос от трюфел, ще приготвят апетитни моркови, бели аспержи и чипс от червено цвекло и магданоз. Прецизни техники за обработка, горещи пламъци и битка между теория и практика ще нажежат обстановката в най-голямата кухня в България. Самоувереността, организацията и подкрепата от колегите на балкона ще дадат предимство на единия, но и ще амбицират другия хоби-готвач. Един малък детайл, обаче, ще намали шанса за победа и получаване на имунитет и на двамата. Кой ще спечели стратегическото преимущество на значката и ще впечатли кулинарния експерт и строгото жури, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

 

Стрес тестът в MasterChef ще изпрати трима хоби-готвачи на позорната арена и ще изпита доверието между участниците. Късметът ще има ключова роля при определянето на индивидуалните задачи, а Виктор, Петър и Андре отново са подготвили изненада. Всеки от тримата ще трябва да поднесе чиния в определен цвят – зелено, жълто или червено, и то без да докосва нито един продукт. Те ще влязат в ролята на Chef готвачи като дават наставления и указания на свой помощник и ще доверят съдбите си изцяло в неговите ръце – да ги съботира или да ги спаси от елиминация. Конкуренция, приятелство и подлост ще определят хода на цветната битка. Кой отбор ще постигне перфектния синхрон и кой ще поднесе най-лошата чиния, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в MasterChef.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg