Chef Бучков дава уроци за приготвянето на силно отровната риба скорпион

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Chef Бучков дава уроци за приготвянето на силно отровната риба скорпион
19.04.2016

Тази вечер от 21:30 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на най-опасната битка за имунитет в MasterChef до сега. Мастър урокът ще бъде воден от експерт с 25-годишен опит в приготвянето на морска храна за звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Уесли Снайпс, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм, Харисън Форд и други. Chef Слави Бучков ще предизвика хоби-готвачите със силно отровната риба скорпион.

 

Задушени зеленчуци с шафран, тънкости при почистване на рибени шипове, съдържащи невротоксини, обезкостяване, задушаване на перфектния спанак и тиквен цвят темпура ще отличат по-прецизния от претендентите за имунитет. Привидно лесната рецепта ще изпита съсредоточеността, силата, упоритостта, съобразителността и естетиката на играчите, а какви оценки ще получат от професионалистите, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в MasterChef.

 

Стрес тестът на MasterChef ще се превърне в оспорван търг за продукти и игра на нерви, която ще шокира Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев. Тримата хоби-готвачи, показали най-лош резултат в теста за креативност ще трябва да преценят кое е по-важно за тях – времето или компонентите за ястието, което може да спаси престилките и мястото им в най-голямата кухня в България. Рибай стек, свински гърди и скумрия ще се комбинират със средиземноморски зеленчуци, азиатски вкусове и кореноплодни, сосове, сирена и подправки на цената на огромна доза стратегия и блъф. Но хазартният дух и високи кулинарни умения няма да попречат на строгото и справедливо жури да приложи правилото за „внезапна смърт” и да вземе престилката на един от тримата готвачи. Кой ще бъде той - тази вечер в MasterChef по bTV.  

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg