Душевни катарзиси и трудни решения разтърсват Александър и Биляна

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Душевни катарзиси и трудни решения разтърсват Александър и Биляна
19.04.2016

През трите предстоящи епизода на „Откраднат живот” отношенията между медиците в болница „Свети Кирил” ще стават все по-сложни. Задкулисните игри и злоупотреби в болницата ще продължат, но към тях ще се включат нови неочаквани играчи.

 

Александър и Биляна се отдалечават все повече, заради редица от обстоятелства. В следващите епизоди ще видим как д-р Василев продължава отчаяно да търси начин да спаси своя ментор – проф. Камбуров. Състоянието на професора е единственото нещо, което ще занимава съзнанието на младия доктор, но освен този сериозен проблем, той ще разбере и някои мрачни тайни, заради които ще се разочарова от хора, които много уважава.

 

Биляна ще продължи да се бори със своите мисли, чувства и решения. Освен предстоящата сватба и проблемите на бъдещия си съпруг, младата лекарка ще се сблъска и с критичен медицински случай, заради който ще преживее душевен катарзис. Дали личните и професионални грижи няма да отчуждят д-р Захариева и д-р Василев още повече, или пък трудностите ще ги сплотят отново, предстои да разберем.

 

Д-р Захариев ще се чувства все по-увлечен по младата специализантка д-р Стилянова. След като ѝ подари автомобила, който Виолета подари на него, той ще трябва да обясни ситуацията на своята съпруга. Освен това внезапно решение, Петър ще поиска да стане част от бизнеса на Виолета, но дали тя ще се съгласи да го направи свой съдружник и до къде ще стигне той в опитите си да задържи вниманието на Галя, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

 

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg