Стела от „София – Ден и Нощ“ среща голямата любов?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Стела от „София – Ден и Нощ“ среща голямата любов?
19.04.2016

Тази седмица любовта се усеща навсякъде в квартирата на „София – Ден и Нощ“. В следващите епизоди някои от съквартирантите ще срещнат голяма любов, за други тя ще остане измамна. Кой ще има късмет и кой ще остане разочарован, ще разберем от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова. 

 

Лошото момиче Стела се преобразява в следващите епизоди на сериала и причината е любовта. За първи път от много време насам тя среща човек, който ще я накара да се влюби истински. Кой е избраникът и с какво е по-различен от всички останали? Споделя ли нейните нежни чувства и дали това е голямата любов за Стела?

 

За София и Митко също предстоят вълнуващи любовни трепети. Един от тях обаче ще се окаже предаден и дълбоко огорчен. Дали това е Митко, който дава пореден шанс на детската си любов Надя или София, която неусетно е въвлечена в очарователна авантюра с изискан писател?

 

Също от обич Симона започва да търси биологичния баща на Асен. Мони е убедена, че трябва да открие човека, изоставил Асен още в детските му години. Тя се надява, че ако нещата между Асен и баща му се изяснят, двамата могат да сложат ново начало и да загърбят грешките и болката от миналото. 

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg