Последен кастинг и елиминации в ”България търси талант”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Последен кастинг и елиминации в ”България търси талант”
07.04.2016

Последният епизод от същинските кастинги пред жури и публика е тази неделя. В първата част, на сцената ще излезе най-голямата сензация в пети сезон на “България търси талант”. Изпълнението, което разплака журито и изправи на крака публиката, ще сложи край на театралните кастинги, където таланта си показаха стотици участници. Сред последните изпълнения зрителите ще видят писател, който представя книгата си чрез авторски песни, момче, което левитира, както и най-малкия фокусник в света. 

 

В първия час от шоуто ще видим и любими участници от предишни сезони на “България търси талант”, които и сега ще се борят за място на полуфиналите с чисто нови изпълнения. Някои от най-силните и най-смешните изпълнения от предишните 4 сезона на шоуто също ще бъдат показани в епизода.

 

Във втората част на предаването ще бъде излъчен т.нар. "Cull", в който ще станат ясни полуфиналистите. Едва две трети от одобрените по време на кастингите ще бъдат допуснати до полуфинал. След елинимациите, 63 изпълнения ще получат шанса да продължат напред в шоуто, като сред тях са и получилите Златен бутон. Техният избор бе съпроводен с много драма, емоции и сълзи както от страна на участниците, така и сред журито.

 

По време на обсъжданията в стаята на съдиите, въпросът “кой да продължи и кой - не” предизвика ожесточени спорове и размяна на остри реплики между съдиите. Всеки има своите фаворити и ще се опита да се пребори именно те да получат шанса да покажат още веднъж таланта си по време на живите концерти.

 

Конкуренцията става все по-безмилостна и дори най-изявените таланти ще бъдат под напрежение. Едно място ще трябва да разделят двете сестри от Русе, които получаха общо 10 пъти “Да” от съдиите в предишния епизод. 14-годишната Пресияна и 16-годишната Мирела ще се борят за 1 място на полуфинала и - независимо от безспорния талант и на двете - само една от тях ще излезе на сцената отново.

 

В седмицата на елиминациите шоуто ще продължи два часа и половина. 150 минути ще бъде и времетраенето на живите концерти, които започват на 17 април. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg