Chef Цветомир Николов предава тайните на Гордън Рамзи

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Chef Цветомир Николов предава тайните на Гордън Рамзи
05.04.2016

Тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV ще гостува майстор на кулинарията, провъзгласен за готвач на България за 2015 година и взимал уроци лично от Гордън Рамзи. Chef Цветомир Николов ще подари MasterClass за приготвянето на surf and turf сандвич на двамата, показали завидни готварски умения в най-голямата кухня в страната. Ръчно приготвен хляб с телешко, скариди, туршия и тухла ще предизвикат възможностите на хоби-готвачите за едно класическо мъжко изпълнение на перфектен вкус.

 

Претендентите за титлата MasterChef ще опитат лично да открият формулата за това колко мая е необходима за активирането на хлебчето, как се приготвя точната марината за хрупкави краставички и лук, коя е идеалната температура за чипс от патат и как всичко това се събира в неумолимо изтичащото време. Двамата кулинари ще въртят тухла, ще повтарят техники, ще бъркат майонеза в опит да достигнат нивото на Цветомир Николов. Кой ще спечели имунитета в приятелската зрелищна битка - тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

 

Трима от най-добрите хоби-готвачи в България ще трябва да защитят уменията и престилките  си в стрес теста на MasterChef. В черен плик ги очаква шансът да изберат десетте продукта, с които ще готви техен колега и конкурент. Кошници с напълно несъвместими продукти ще принудят кулинарите да бъдат много изобретателни в планирането на гурме чиния, защото залогът е място в елиминациите. Неравна битка с кокосов орех, обезкостяване на сом и „събличане” на пъдпъдъци ще доведат до мистерии в кухнята и ще изкарат наяве злия гений в компанията от майстори на добрия вкус. На кого ще се усмихне късметът и какво ще кажат играчите с презентациите си на журито, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 21:30 часа в MasterChef.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg